Irma Pouw –   Een leven lang hrm

Irma Pouw

Ik ben mijn leven lang werkzaam in dit vakgebied. Het ondernemerschap als hr-professional is de kroon op mijn loopbaan die in 1986 begon bij Connexxion Haarlem, als medewerker personeelszaken. Het vak heeft mij niet meer losgelaten en in de jaren die volgden heb ik kennisgemaakt met alle facetten van dit eindeloze vakgebied bij organisaties zoals Luchthaven Schiphol, Europeesche Verzekeringen, Hogeschool Holland, Woning Corporatie de Dageraad, Gemeente Heemstede, Canon Nederland en nog meer. Daarnaast heb ik zeer uiteenlopende projecten gedaan als zelfstandig hr-adviseur, variërend van beoordelingssystematiek en beloningsbeleid tot sociaal plan, arbobeleid en het ontwikkelen van het personeelshandboek.

Om hr te combineren met het ondernemerschap is enorm leuk om te doen. Verschillende klanten, verschillende behoeftes, het is fijn onze hr-bijdrage te mogen leveren als adviesbureau.

Ellen de Rijk

Ellen de Rijk

Ik ben 44 jaar oud en heb 16 jaar werkervaring als secretaresse/officemanager. Mijn achtergrond is het culturele vlak; ik heb met veel plezier gewerkt bij de Heineken Experience en het Fonds voor beeldende kunsten, vormgeving en bouwkunst. Daarna heb ik de overstap gemaakt van Amsterdam naar Haarlem, waar ik 7 jaar gewerkt heb.

Na een kort werkverband bij Linkedintoresults, werd ik me er steeds meer van bewust dat ik toe was aan een baan waarin ik niet alleen een ondersteunende taak had, maar ook een inhoudelijke.

Ik ben dan ook erg blij om bij Pouw HR Advies mijn werkervaring uit te breiden. Een van de fijne kanten van Pouw HR Advies is het werken voor verschillende klanten met heel uiteenlopende opdrachten. Dit maakt het werk afwisselend en je leert zo alle facetten van het hr-vak kennen. Ik breng 16 jaar werkervaring als secretaresse/officemanager mee. Ik ben gestructureerd, administratief goed onderlegd, flexibel en kan me prima richten op meerdere taken. Door mijn ervaring met secretaressewerk ben ik gewend me te verplaatsen in de behoeften van de klant en daarop te anticiperen.

 

Marloes Francken

Marloes Francken

Mijn voorliefde voor het hr-vak, mijn interesse in mensen, de ontwikkeling van organisaties en het ondernemerschap komen samen in mijn werk als hr-adviseur voor Pouw. Het hr-management loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Als hr-adviseur ben ik in heel verschillende branches en organisaties werkzaam geweest. Met al mijn werkervaring vanuit de zorg, commercie, overheid en het bankwezen heb ik een goede basis om heel verschillende bedrijven in het MKB te adviseren wat betreft hun personeelsvraagstukken. Iedere opdracht groot of klein biedt weer een kans om mijn ervaring en expertise in te zetten en de ondernemer beter te leren kennen. Het speelveld, de dynamiek en ons geoliede team geven mij veel voldoening en plezier. Samen met de ondernemer bouwen aan een fundament van veiligheid en vertrouwen zijn voor mij belangrijke waarden in mijn advisering.