Je hebt geen hr-afdeling? Dat hoeft ook niet, want dat zijn wij. Pouw HR Advies is jouw hr-afdeling in huis. Wij nemen alle hr-gerelateerde werkzaamheden van je over en zorgen dat je als werkgever aan alle eisen voldoet en zo min mogelijk risico loopt met je personeel. Wij lossen problemen met medewerkers op.

Omdat wij op regelmatige basis bij je op kantoor aanwezig zijn, kunnen we regelmatig communiceren met jou en je medewerkers. We leren daarbij je bedrijf en bedrijfscultuur kennen en zijn daardoor op de hoogte van wat er speelt. Daardoor kunnen we je nog beter ondersteunen bij HR-vraagstukken.

Wij leveren maatwerk, afgestemd op jouw wensen. We zijn bij voorkeur minimaal één keer per maand een dagdeel aanwezig, maar we kunnen natuurlijk ook vaker aanwezig zijn. Het is maar net waar je behoefte aan hebt. Ook onze aanwezigheid tijdens een belangrijk overleg met een HR gerelateerd vraagstuk is mogelijk.

Hr-advies nodig? Of ondersteuning bij hr-vraagstukken? Vul het contactformulier in en wij bellen je terug. Wij komen graag bij je langs om kennis te maken en te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij problemen met je personeel.

Klik op contact en laat een bericht achter, wij nemen contact op.